Jeanette Adolfsson

Jeanette Adolfsson | Projektkoordinator
jeanette.adolfsson@piku.se

Jeanette Adolfsson kontaktar du när du har frågor angående vårt adressregister, om du vill få våra nyhetsbrev och utskick eller om du vill avregistrera dig från dem, eller om du kanske har bytt mejladress. Jeanette har också hand om alla utvärderingar som vi gör på våra utbildningar, och ser till att de blir en del i vårt interna lärande och utveckling av verksamheten.

Yi-Wen Chen

 

Yi-Wen Chen | Projektledare
yi-wen.chen@piku.se

Yi-Wen Chen är projektledare för Pikus konferenser och vårt CSR-arbete. Vill du samarbeta med Piku i vår konferens om ”Arbete mot väpnat våld”? Hör av dig till Yi-Wen.

Saga Jonsson

 

Saga Jonsson | Kommunikatör
saga.jonsson@piku.se

Saga Jonsson ansvarar för Pikus externa kommunikation, dvs hemsidor, utskick och sociala medier.

 

 Marie-Louise Frisk | Utbildningssamordnare

0734 – 20 20 29, marie-louise.frisk@pikukommun.se

Marie-Louise Frisk är utbildningssamordnare och administratör, dvs spindeln i nätet på Piku. Marie-Louise kontaktar du när du har någon fråga om våra utbildningar eller vi ha hjälp med något – stort som smått!

 

Christer Grankvist | Utbildningschef

0768 – 55 59 60, christer.grankvist@pikukommun.se

Christer Grankvist är vår utbildningschef. Honom kontaktar du när du har frågor och funderingar av alla slag kring utbildningar som berör den offentliga sektorn. Det kan t.ex. handla om utbildningar vi redan bjudit in till,  påtala behov av kommande utbildningar eller önskemål om skräddarsydda utbildningar som ska genomföras på er hemmaplan.

Ingrid Haraldsson | VD
0733 – 53 00 94, ingrid.haraldsson@piku.se

Ingrid Haraldsson är grundare av Piku AB och henne kontaktar du när du har idéer om samarbete med Piku, om du vill ha rådgivning kring er verksamhetsutveckling eller diskutera utbildningar. Ingrid ansvarar också för vår konferensverksamhet, bl a vår årliga, Nationella Välfärdskonferens Future & Welfare.

Besöksadress

Hyllie Stationstorg 31, vån 5
215 32 Malmö

Du tar dig till oss lättast genom buss eller tåg till Hyllie station, ett stenkast från vår ytterdörr!

Postadress
Piku AB
Dammvägen 1
246 57 Barsebäck