PikuKommun - Kontakta oss

Christer Grankvist

Christer Grankvist | Utbildningschef
+46 – (0)768 – 55 59 60, christer@pikukommun.se

Jag heter Christer och är utbildningschef. Mig kontaktar Du när du har frågor och funderingar av alla de slag kring utbildningar som berör den offentliga sektorn, men företrädesvis den kommunala. Det kan t.ex. handla om utbildningar vi redan bjudit in till,  påtala behov av kommande utbildningar eller framföra önskemål om att få skräddarsydda utbildningar som ska genomföras direkt på hemmaplan.

Marie-Louise Frisk | Utbildningssamordnare
+46-734 – 20 20 29, marie-louise@pikukommun.se

Jag heter Marie-Louise och arbetar som utbildningssamordnare och administratör. Mig kontaktar du när du har någon fråga om våra utbildningar eller vi ha hjälp med något – stort som smått!

 

Ingrid Haraldsson | VD
+46-733 – 53 00 94, ingrid@piku.se

Jag heter Ingrid och mig kontaktar du när du har idéer om samarbete med Piku. om du vill ha rådgivning kring er verksamhetsutveckling eller diskutera utbildningar. Jag ansvarar också för vår årliga, Nationella Välfärdskonferens Future & Welfare 2020, för kommunala beslutsfattare.

 

Maria Pääjärvi |Verksamhetsutvecklare
+46 – (0)708 – 40 80 69, maria.paajarvi@piku.se

Jag heter Maria och arbetar med verksamhetsutveckling. Vi är ett kreativt utbildningsföretag, där vi utvecklas för framtiden tillsammans med er, så ser eller hör ni nåt som vi kan förbättra för er verksamhet eller för oss så tveka inte att höra av er.

Vi finns idag även på Linkedin, Facebook,  Instagram och Youtube

 

Jeanette Adolfsson | Projektkoordinator
jeanette@piku.se

Jag heter Jeanette och mig kontaktar du när du har frågor angående vårt adressregister, om du vill få våra nyhetsbrev och utskick eller om du vill avregistrera dig från dem, eller om du kanske har bytt mailadress!

E-post
marie-louise@pikukommun.se
christer@pikukommun.se

Besöksadress
Sturup Airport Hotel, Sturup
Du vet väl att du kan ta flygbuss till oss, från både Malmö C och Lund C?
Bussen stannar nära oss – enkelt och bra om du inte kommer med bil!

Postadress
Piku AB
Dammvägen 1
246 57 Barsebäck